O NAMA

Direktor: dipl.ing. Veljko Mrđen
Direktor: dipl.ing. Veljko Mrđen

Preduzeće „Sanus-M“ osnovano je sa ciljem da, kao ovlašćena organizacija pruža usluge dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije kao i ostale vidove sanitarne zaštite. Na taj način imamo aktivno učešće u :

  • proizvodnji zdrave i bezbedne hrane.
  • smanjenju ekonomskih šteta u poljoprivrednoj proizvodnji.
  • očuvanju životne sredine.
  • preventivnoj zaštiti zdravlja ljudi i životinja.
  • sprečavanju širenja zaraznih bolesti.

Danas predstavljamo savremeno preduzeće koje je tako organizovano i tehnički opremljeno da može odgovoriti na najsloženije zadatke potencijalnih korisnika naših usluga. Naš tim se sastoji od proverenih profesionalaca poljoprivredne, medicinske i veterinarske struke, koji su iskusni u rešavanju različitih vidova borbe protiv opasnih agenasa i štetočina.

Kvalitetom naših usluga i odličnim rezultatima u ovoj oblasti, dobili smo poverenje niza državnih ustanova, privatnih i državnih preduzeća za preradu i smeštaj poljoprivrednih proizvoda, stranih predstavništava i kompanija iz različitih struka i delatnosti.

Zahvaljujemo se onima koji su nam u prethodnom periodu ukazali poverenje. Potencijalnim korisnicima naših usluga ukazujemo da možemo pružiti bezbednu, efikasnu i racionalnu primenu pesticida u svim segmentima kontrole štetočina , koja je prilagođena standardnoj sanitarnoj proceduri kao i strogim principima HACCP sistema.

X