HOTELI

Programi kontrole štetočina u hotelima

Hoteli po svojoj prirodi predstavljaju veoma veliki izazov u oblasti kontrole štetočina. Imajući u vidu da je u poslednjim godinama intenzitet internacionalnog turizma porastao, tako su hoteli postali idealno mesto za pojavu i širenje infestacije štetočina. Pored toga, hoteli predstavljaju i objekte u kojima se priprema i servira hrana, što u velikoj meri utiče na potrebu za efikasnim merama u oblasti kontrole štetočina.

Apsolutno nam je jasno, da pojava štetočina u hotelskim sobama ima direktan uticaj na vaš posao, zato smo u mogućnosti da za vaš objekat formiramo program kontrole štetočina koji će vam omogućiti da se bavite svojim poslom, ne razmišljajući o eventualnim problemima koje štetočine mogu napraviti u vašem objektu.

Posebnu pažnju je potrebno obratiti na krevetne stenice, koje spadaju u očekivane vrste u hotelskim objektima. Kako bi se sprečila pojava ove vrste, neophodno je delovati preventivno, zato se nemojte ustručavati da nas kontaktirate, kako bi vas savetovali i pravovremeno delovali u kontroli ove vrste.

X