RESTORANI

Prisustvo letećihih insekata, prvenstveno muva, gmižućih insekata (bubašvaba) ili glodara u ugostiteljskim objektima , može imati poguban uticaj na reputaciju objekta. Nezamislivo je da se u objektima u kojima se služi hrana, pored hrane gostima serviraju i bubašvabe ili muve. Zato je menadžerima ozbiljnih restorana veoma važno da imaju pouzdanog partnera u oblasti kontrole štetočina.

Objekti u kojima se priprema i služi hrana, kao što su restorani zahtevaju integralan pristup kontroli štetočina, koji podrazumeva uspostavljanje efikasnog programa. Dakle, jednokratni tretmani već postojećeg problema, neće zadovoljiti ovakve objekte.

Štetočine koje je potrebno kontrolisati u restoranima su: bubašvabe, mravi, muve, glodari itd.

U ugostiteljskim objektima, najveći problem prouzrokuju muve, koje iz bezbednosnih razloga nije moguće suzbiti upotrebom hemijskih sredstava. Za efikasnu kontrolu je neophodno sprovesti niz mera. Jedna od najznačajnijih je postavljanje UV uređaja za kontrolu letećih insekata. Naše preduzeće u ponudi ima dekorativnu liniju uv uređaja, namenjenu upravo za restorane i ugostiteljske objekte.

Model uv uređaja za kontrolu insekata sa lepljivom pločom „Chameleon Uplight“
X