PREHRAMBENA INDUSTRIJA
![](https://sanus-m.co.rs/wp-content/uploads/2016/01/prehrambena.jpg)
Prisustvo štetočina u objektima prehrambene industrije može prouzrokovati poguban uticaj na bezbednost proizvoda, kao i na samu reputaciju prehrambene kuće. Dugogodišnje iskustvo u oblasti kontrole štetočina u prehrambenoj industriji i veliki broj zadovoljnih klijenata govore o kvalitetu usluga koje pruža preduzeće „Sanus-M“. Upoznati smo sa svim zahtevima sistema bezbednosti hrane, bilo da se radi o HACCP, BRC, HALAL, KOSHER sistemu, naš stručni tim će u saradnji sa stručnim osobljem fabrike ispuniti zahteve i najstrožijih sistema.
Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u oblasti pružanja usluga kontrole štetočina (dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije) u objektima prehrambene industrije, formirali smo poseban „Program kontrole štetočina u objektima prehrambene industrije“ koji obuhvata sprovođenje svih neophodnih mera za efikasnu kontrolu štetočina.
Program kontrole štetočina obuhvata :
- kontinuiranu edukaciju
- preventivne mere
- monitoring glodara
- monitoring insekata
- efikasna kontrola
„SANUS-M“ omogućuje svojim klijentima:
- Proizvodnju bezbedne hrane
- Uvođenje novih tehnologija iz oblasti kontrole štetočina
- Visok nivo stručnosti u oblasti kontrole štetočina
- Ranu identifikaciju prisustva štetočina
- Visok nivo odgovornosti
- Izrada sve prateće dokumentacije o kontroli štetočina
- Poznavanje zahteva prehramebene industrije
Spoljašnje klopke za kontrolu glodara u prehrambenoj industriji moraju biti kvalitetne izrade , kako bi se obezbedila efikasna kontrola glodara.
![](https://sanus-m.co.rs/wp-content/uploads/2016/02/prehrambena3.jpg)
Kako bi uv uređaji za kontrolu letećih insekata bili efikasni, neophodno je sprovoditi njihovo redovno održavanje, kao što je zamena uv cevi.
Da li ste znali da uv cevi u uv uređajima za kontrolu insekata posle određenog vremena zahtevaju zamenu?